Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir mütehassıslık sahaı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Başkaca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye düzen ve reva fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara yakışır halde yangın Yangın çıkış kapısı istanbul merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını engelleyen itici har yangın contası.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meselearetler kullanılır.

Report this wiki page